#1

Interesseret i motorflyvning?

Hvis du er interesseret i motorflyvning, så tilbyder Fyns UL-Flyveklub dig et medlemskab som [Interesseret].

Dette medlemskab er helt gratis og klubben kan herefter tilbyde dig en fed demotur i en af vores 3 klubflyvere.

Efterfølgende er det muligt at tilmelde sig et informations-møde, hvor man kan høre og stille spørgsmål til de forskellige typer flycertifikater, som der findes i dag f.eks. PPL, LAPL, UL. Og det er muligt at få viden med hjem om de teoretiske og praktiske skoleforløb.

Medlemskategori [Interesseret]

#2

Venteliste

Dette er nok den mest kedelige del, men ret vigtig. For at kunne give dig den bedste uddannelse, så har vi pt. måtte indfører en venteliste.

Dette er for at sikre klubben kan stille en instruktør til rådighed for de elever, som er blevet færdig med den teoretiske del af uddannelsen.

Ventetiden kan dog bruges på at lære klubben bedre at kende og man kan jo være heldig at komme med på en flyvetur.

Er du fast besluttet på UL uddannelsen, så kan du komme på ventelisten ved at opgrader dit medlemskab til [Elev Teori].

Medlemskategori [Elev Teori]

#3

Tid til flyvelæge

Hvis du efter informationsmødet er fast besluttet på at starte på UL uddannelsen og du har fået grønt lys på ventelisten, så er step 3 ret vigtigt for alle partner.

Uddannelsen koster en del tid og penge, og det ville være ærgerligt at blive “Grounded” af flyvelægen i slutningen af sin uddannelse.

Det er et krav i Fyns UL-Flyveklub, at man har været forbi en flyvelæge, før man starter på teori.

Find den flyvelæge, som passer dig bedst via linket.

Medlemskategori [Elev Teori]

#4

Trafikstyrelsen PPL (A) teori og radio

Klubben kan ikke uddanne i PPL (A) teori og radio, med vi har gode erfaringer med følgende 2 flyveskoler. I fællesskab finder vi den rigtige løsning med ca. start i september måned.

Klubben tilbyder et studiemiljø efter behov, men minimum 1. gang om måneden i klublokalerne på Tåsinge.

Da vi jo alle er forskellige som mennesker, så er det også lidt svært at sige noget om, hvor lang tid det taget at gennemføre den teoretiske del. Men det er vigtigt at man har tid i sit liv til at læse og øve sig før hver prøve.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at skoleflyve under sin teori. Dette går lidt imod det flyveskolerne anbefaler, men klubben har pt. ikke kapacitet til dette.

Medlemskategori [Elev Teori]

#5

DULFU praktiske skoling

Når din flyvelægen har sagt GO, du har bestået din PPL (A) teori og har fået dit radiokurset, så er du klar til den praktiske skoling. Hvis alt går vel, så sker dette ca. i april-maj måned.

Følgende medlemsting aktiveres:

Klubben har pt. 1 instruktør og 2 elever på instruktør-uddannelsen. Der rådes over 2 skoleflyvere og vi forventer at der fra 2024 kan skoles fra Revninge og Tåsinge flyveplads.

Klubben tilbyder et studiemiljø efter behov, men minimum 1. gang om måneden i klublokalerne på Tåsinge.

Medlemskategori [Elev Skoling]